tiistai 11. syyskuuta 2018

Hävikkiviikko - Fiksuruoka ja Matsmart

Ruokahävikki on aivan syvältä. Sille vaan ei mahda yhtään mitään että sitä syntyy. Ruokahävikin syntymiseen vaikuttaa liian moni "liikkuva" osa. Voidaan vedota kiireeseen tai unohteluun.

Hävikkiviikko voi olla jokainen viikko.
Usein pieni suunnittelu eli viikon ruokalista on yksi hyvä tapa. Myös kaupassa ostoksilla kannattaa unohtaa nälkä ja kiire. Tulee aivan liikaa heräteostoksia koska nälkäinen ihminen ei pysty ajattelemaan loogisesti saatikka järkevästi.

Aina kannattaa pyrkiä ostamaan mielummin se "täsmä" annos. Nykyään kun kauppojen aukioloajat ovat varmasti kaikille suotuisat niin sunnuntaina viimeistään kannattaa miettiä seuraavan viikon hankinnat. Siihen ei aikaa liiemmin kulu.

Tässä vaiheessa mietitään myös ateriat siinä järjestyksessä että edellisen päivän päivällinen jatkaa seuraavan päivän lounaaksi. Myös pakastinta kannattaa käyttää aktiivisesti. Helpon ja nopean aterian saat mikäli kiire laittaa vastaan. Suunnittele, mieti ja käytä hetki aikaa. Säästyy paljon rahaa.

Oletko kokeillut ja tutustunut jo hävikkiruokaa myyviin yrityksiin. Suomessa on tällä hetkellä kaksi ruoan hävikkimyyntiin keskittynyttä yritystä. Kotimainen Fiksuruoka ja Ruotsalainen Matsmart. Molemmat myyvät ylijäämäruokaa. Hinnat ovat todella edullisia ja saat paketin suoraan kotiin.

Useimmissa tuotteissa on päiväys vielä pitkälle voimassa eteenpäin. Tuotteet ja pakkaukset ovat ehjiä ja käyttökelpoisia. Turvallisia käyttää. Katso Fiksuruoka.fi valikoima tai Matsmart.fi valikoima.

Mikäli hävikin torjuminen ja rahan säästäminen alkoi kiinnostamaan lue lisää Hävikkiviikko.fi 

Matsmart on ylijäämäruokaa 20-90 prosentin alennuksella myyvä verkkokauppa. Tätä ruokaa ei syystä tai toisesta saada myydyksi tavallisissa ruokakaupoissa esimerkiksi että parasta ennen –päivämäärä umpeutuu pian, pakkaus on vaihtunut tai kaupassa on liikaa kyseistä tuotetta. Matsmartin tuotteita lähetetään kaikkialle Suomeen.
Nyt on Matsmart-verkkokaupassa ale. Klikkaa ja tutustu.


Fiksuruoka.fi on ruoan verkkokauppa, jossa teet huikeita löytöjä! Fiksuruoka lupaa, että jokainen tuote myydään vähintään 20-90% alennuksella! Tilaukset toimitetaan koko Suomeen noutopisteelle tai kotiinkuljetuksella. Valikoimista löytyy sekä elintarvikkeita että käyttötavaraa! Ostamalla verkkokaupasta olet lisäksi mukana vähentämässä ruokahävikkiä Suomessa, sillä tuotevalikoima koostuu lähinnä valmistajien, tukkureiden ja maahantuojien poistoeristä, jotka muuten olisivat vaarassa tulla poisheitetyiksi - melko fiksua! 

Fiksuruoka on suomalainen hävikkiruokien verkkokauppa. Nyt hävikkiviikon ajan koodilla SUPERVIIKKO saat ostoskorin loppusummasta vielä miinus 10 prosenttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...