perjantai 6. tammikuuta 2017

Ravintola-arvostelu Frankly, Tampere


Ravintola Frankly, Tampere. Pelottavan "hienoa" ulospäin. Niin puhtaat valkeat pöytäliinat.
Ravintola-arvostelu Ravintola Frankly, Tampere.

Tampereella, Hallituskatu 22, lähellä Hämeenpuistoa missä vastakkaisella puolella on Tampereen Työväen teatteri ja Lenin-museo sijaitsee myös ravintola-arvion tällä kerralla saa uudistettu Franklyn.

Frankly on aiemmin näyttäytynyt minulle, ohikulku matkalla paikkana, missä on valkoiset pöytäliinat ja aina ihmisiä sisällä. Olen ajatellut että aika "fiini" ravintola, mutta en ole viitsinyt ottaa asiasta sen enempää selvää. Nyt otin ja isosti. Jösses, on aika siisti mesta.

Tarkoitan nyt että ne valkoiset pöytäliinat mutta paljon enemmän on muu sisustus. Ja palvelu. Ruokaa en kykene moittimaan. Hinnat on jopa liian edulliset. Lautaselle asettelu komiaa. Annosten koko todella riittävä.

Siis ettehän oikeasti ajatellut että kirjoitan ravintola-arvostelun.

Ei, ei. Nämä yleensä arvostelut ravintolaa kohden on mielestäni liian julmia, edelleen. Nämä on ravintola kokemuksia, mitä ruokaharrastelijat ja ruokabloggarit voivat kirjoitella.

Tämä on vain siis yksi kokemus, suositus ja elämys.

Ravintola ei ole sponsoroinut allekirjoittanutta kuin mielyttävällä ravintolakokemuksella ja täydellä vatsalla.
Ravintola Frankly ja ruokalista lupaa hyvää ja se oli sitä rehellistä ruokaa. Lisäksi lista oli tarpeeksi ytimeksäs ja jokaiselle jotakin.
Alkupala valintani oli onnistunut. Raikas ja todella tuoreus paistoi läpi Jokirapu-Sillikaviaarissa. Lisäksi pöytään kannettiin leipää ja tapenadea.
Aurajuustoperunoista tarvitsee ottaa koppi kotona. Pääruokana siis Savuolutpihvi ja savujuusto-olutkastiketta. Omg!
Ei vähä mittään ja niitti kolmen ruokalajin kokemukselle. Franklyn suklaakakkua. Oli muuten täyttä itseään.
Kiitos ja katso ihmeessä menu.http://www.ravintolafrankly.fi/a-la-carte Kolme nälkäistä söi kuohuvan kanssa kolme ruokalajia ja 150 €!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...