Siirry pääsisältöön

Ravintola-arvostelu Frankly, Tampere


Ravintola Frankly, Tampere. Pelottavan "hienoa" ulospäin. Niin puhtaat valkeat pöytäliinat.
Ravintola-arvostelu Ravintola Frankly, Tampere.

Tampereella, Hallituskatu 22, lähellä Hämeenpuistoa missä vastakkaisella puolella on Tampereen Työväen teatteri ja Lenin-museo sijaitsee myös ravintola-arvion tällä kerralla saa uudistettu Franklyn.

Frankly on aiemmin näyttäytynyt minulle, ohikulku matkalla paikkana, missä on valkoiset pöytäliinat ja aina ihmisiä sisällä. Olen ajatellut että aika "fiini" ravintola, mutta en ole viitsinyt ottaa asiasta sen enempää selvää. Nyt otin ja isosti. Jösses, on aika siisti mesta.

Tarkoitan nyt että ne valkoiset pöytäliinat mutta paljon enemmän on muu sisustus. Ja palvelu. Ruokaa en kykene moittimaan. Hinnat on jopa liian edulliset. Lautaselle asettelu komiaa. Annosten koko todella riittävä.

Siis ettehän oikeasti ajatellut että kirjoitan ravintola-arvostelun.

Ei, ei. Nämä yleensä arvostelut ravintolaa kohden on mielestäni liian julmia, edelleen. Nämä on ravintola kokemuksia, mitä ruokaharrastelijat ja ruokabloggarit voivat kirjoitella.

Tämä on vain siis yksi kokemus, suositus ja elämys.

Ravintola ei ole sponsoroinut allekirjoittanutta kuin mielyttävällä ravintolakokemuksella ja täydellä vatsalla.
Ravintola Frankly ja ruokalista lupaa hyvää ja se oli sitä rehellistä ruokaa. Lisäksi lista oli tarpeeksi ytimeksäs ja jokaiselle jotakin.
Alkupala valintani oli onnistunut. Raikas ja todella tuoreus paistoi läpi Jokirapu-Sillikaviaarissa. Lisäksi pöytään kannettiin leipää ja tapenadea.
Aurajuustoperunoista tarvitsee ottaa koppi kotona. Pääruokana siis Savuolutpihvi ja savujuusto-olutkastiketta. Omg!
Ei vähä mittään ja niitti kolmen ruokalajin kokemukselle. Franklyn suklaakakkua. Oli muuten täyttä itseään.
Kiitos ja katso ihmeessä menu.http://www.ravintolafrankly.fi/a-la-carte Kolme nälkäistä söi kuohuvan kanssa kolme ruokalajia ja 150 €!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Guacamolekastike chilillä

GUACAMOLEKASTIKE
Guacamole ja hieno, helppo resepti. Miksi ostaa kaupasta lisäaineilla viriteltyä Guacamolea. On helppo ja nopea valmistaa, mutta se maku ja suutuntuma on ihan mieletön. Meksikoilaista keittiötä, tietääkseni.

Sopivasti napakan Jalopenon tai kunnollisen Habanerochilin lämpöön auttaa hienosti. Menee hyvin myös leivän päällä. Oli kiva syödä, sen perusvarman tacovuoka-aterian kanssa. Siinä oli hieman ohiteltu, mutta kun on kiire ja seli, seli, seli.
avokado 3 kplsipuli 1 kplvalkosipulinkynsi 1 kplpunainen chili1 kpllimenmehua 1-2 , mehukas lime riittää yksiHalkaise avokado ja koverra lusikalla hedelmäliha pois. Muussaa haarukalla aivan "mössöksi". Pilko sipuli, valkosipuli ja chili hienoksi ja sekoita avokadon kanssa. Lisää limen mehu ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Muurinpohjaletut - paras ja varmin resepti

MUURINPOHJALETTUTAIKINA

kulutusmaitoa 1 litrakananmunia 2 kplsuolaa 1 tlvoita 0.5 dlvehnäjauhoja 3 dlohrajauhoja 2 dlSekoita kananmunat ja puolet maidosta kunnolla sekaisin. Lisää vehnä- ja ohrajauhot ja sekoita. Lisää suola ja loput maidosta. Kaada rasva sulatettuna sekaan. Laita jääkaappiin vähintäin muutaman tunnin ajaksi. Vanha kansa säilytti taikinaa jopa yön yli viileässä. Taikina tekeytyy ja hieman sakenee, mitä kauemmin saa olla.Laita pannulle tai muurikkaan voita nokare, pyöritä tasaisesti ja paista miedolla lämmöllä, isoja, ohuita pitsisiä muurinpohjalettuja. Mansikkasurvoksen, vadelmahillon tai mielestäni aivan sokerin kanssa mieletöntä kesäistä herkkua.

Kermavaahto muuten on aika pätevä lisä. Ja kylmä maito.

Kalakukon tai muikkukukon lämmittäminen

Kalakukon lämmittämiseen löysin sellaisen kaavan että n. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä.

Aika hyvin varmasti piti kutinsa. Mutta sain voin sulamaan ja kauttaaltaan kuumaksi ja kuoren pehmeän rapeana seuraavasti.

KALAKUKKO, MUIKKUKUKKO LÄMMITYS Laita uuniin asteita 175. Kääri kalakukko tai muikkukukko kaksinkertaiseen folioon. Siis lisäät toisen kerroksen päälle.Laita uunin alatasolle heti, kun laitat uunin kuumenemaan. Aseta kukko ensin pintapuoli alaspäin ja pidä 35 minuuttia. Käännä tämän jälkeen ja se 35 minuuttia. Sammuta uuni mutta jätä kalakukko hautumaan hetkeksi. Tämä oli aivan hyvä reilun 1 kilon kukolle. Ja muistakaa että uunit ovat eri tehoisia, eli viitteellinen ohje.
Tarjoile muikkukukko kuumana.

Avaa kansi ja närpi sisusta tasaisesti ja leikkaa leipää eli kuorta mukaan.

Runsaasti aitoa voita päälle sulamaan ja voi tuska kun on hyvvee!