sunnuntai 18. lokakuuta 2015

New York City day 2 - kuvia ja päivän safka

Times Square. Kaikille tuttu mesta. Vuosi aina vaihtuu täällä Neon valojen läikkeessä televisiossa.
Ei lähde aivan järjestyksessä päivä 2 New Yorkissa. Tällä tarkoitan aikaeroa, jotkut puhuvat jetlag nimellä ja toiset kankkusesta. Mutta edellinen yö sitkosteltiin kotimaan aikaan, kello 4 asti yöllä. Täällä vasta kaupunki heräsi yöelämään. Valot syttyivät. Mutta hyvin toimi väsytystaktiikka jja kesti hyvin olla hereillä. Paha vaan oli maanitella nukkumaan paikallista aikaa takaisin kello 2.30 yöllä.

Kuten edellisessä postauksessa kerroin niin aamupalan takia ei tarvitse herätä. Mennään maassa maan tavalla ja Starbucks Coffee Comppany auttaa siinä hyvin. Hei, jatkuva jono ja saat uuden nimen itsellesi. Siellä on nyt jonossa pukumiehet ja ei pukumiehet. Ja jokainen löytää suolaista ja makeaa, sekä kunnollista kahvia. Mainittakoon että puolen litran tuoppi on lähellä. Hinta on niin halpa että itku tulee. Täydellinen aamupala.
9/11 Memorial park. Pysäyttävää!
Sitten vakavampiin asioihin. Katso ylläoleva kuva. Lumialla kuvattu, silti niin pysäyttävä. Jokainen muistaa sen päivän kun osakkeeni tipahti noin 80 prosenttia pienessä hetkessä ja koin konkurssin. Eli se on toinen asia, mutta yli 3000 nimeä kaiverrettuna muistomerkkiin kun eräät saivat päähänsä tehdä iskun kahteen New Yorkin maamerkkiin lentokoneella. 9/11 memorial. Veti meinaan hiljaiseksi.
Maserati Ghibli, veikkaisin. Ehkä voisin Akaan Siwaan ajaa ostamaan punaisella lapulla.
Pieni koppi toi Ferrari F430. Ei tuonne mahdu edes seitsemää koiraa. En siis osta.
Auto täältä kannattaa ehdottomasti ostaa. Maserati tai Ferrari. Valinnan vaikeus. Mutta siitä vaan valitsemaan Maserati of Manhattan.

Central Park. Keskellä New York Cityä. Paikka missä oli hieno chillailla. Upeat maisemat ja oikeasti paikalla missä ei luulisi. On katusoittajia, reippaita lenkkeilijöitä, isomahaisia turisteja isoine kameroineen. Ja jokaiselle jotakin. Täällä mielestäni oli kuitenkin aivan huippua, siistit maksuttomat vessat. ;) Oikeasti tämä kuuluu siihen sarjaan että mene, rauhoitu ja koe. Ellet jaksa kävellä, käytä riksaa tai hevoskyytiä.

SITTEN RUOKA
The Halal Guys. Gyro and Chicken. Täydellistä ja edullista street foodia in New York City

The Halal Guys on katuruokaa parhaimmillaan. Tässä kadun varrella sijaitsevassa kojussa oli enemmän jonoa kuin Madame Tussaud, New York vahakabinettiin. Kertoo suosiosta. Lähellä MoMA:a.Halal Guys on auki aamu viiteen asti ja nämä kaverit löydät West 53 RD Street ja 6 TH Avenue kulmasta.  

Hieno konsepti mikä hakkaisi suomessa festarisafkat mennen tullen. Ensin jonotat, seuraavaksi keräät isosta jääsammiosta juomat. Alkoholittomat. Jonota hetki. Maksat virvoitusjuomista 2 dollaria ja vesipullosta yhden. Kaverilla on nyrkillinen dollareita kädessä. Anna sille osasi eli kana- tai gyroleivästä 5 dollaria ja Combo with rise ateriasta 7 dollaria. Suomeksi noin 5 €. Nämä heput tekee nopeasti sellaisen safkan että et muuta päivän aikana tarvitse, kuin päivä unet. Iso suosittelu niin low budget tai elämäksiä hakeville matkaajille.

News Corporation. The 6 Avenue. Siellä on muitakin mutta täältä sinkoaa maailmalle uutiset sieltä missä tapahtuu.
Pakollinen selfie Part Simpsonin kanssa. Partti on hieman kivenä.
Osta Harley Davidson, 100 000 dollaria. NHL on teemana. Upea. Löytyy Reebok, New York City. 1185 Avenue of the Americas at 47th Street
Vielä double selvie with Sheriff! Hei hyvin meillä menee. Kuvattu Times Square.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...