torstai 1. lokakuuta 2015

Haluan muutoksia, mutta ruokaa on syötävä

Mutta kiitos kuitenkin että olette diganneet tästäkin ruokakuvasta. ;)
Olen nyt ajan varrella saanut paljon palautetta tästä ruokablogi harrastuksesta. Mutta en ole tyytyväinen itseeni siitä laadusta, mitä tänne suollan.

Kuitenkin olen jotenkin niin jumissa tähän harrastukseen. Joten kestäkää, tämä on johdantoo tulevaan muutokseen. Yritän poimia näistä seuraavista jokaisesta jotakin.

Tällä ei tienaa, kuin marginaali osa niistä ketkä jaksaa kirjoittaa, valokuvata, videoida, editoida, instata, facettaa tai twitteriin suoltaa lyhyitä viestejä.

Minulla on iso halu tulla ruokaharrastelijaksi ja ruokablogin kirjoittajaksi, kuka osaa "tuutata" selkeästi ajatustaan siihen, että iso joukko lukijoitani ymmärtävät mitä asialla ja kirjoituksillani tarkoitan.

Siksi olen kovasti seurannut seuraavia, hienoja ja ihania ihmisiä tämän harrastuksen myötä.

He ovat taitavia siinä mitä tekevät. Kuitenkin kateus on kantava voimavaramme niin myönnän....

Olen kateellinen ja kerron miksi. Tässä ei ole yhtää mitään ranging meininkiä. Tämä kuuluu sarjaan, mitä on minulta huudeltu. Kuka olet, miksi kirjoitat ja etc. Tämä on siis johdanto että kerron enemmän itsestäni. Huoh!

Kaikki äitini reseptit, Nanna!
Joskus tuntuu että on ne pohjanmaalla hulluja. Nannan tekstit on niin täynnä sellaista sisältöä, että niihin on vain tartuttava. Tämä ruokablogi on oikeaasti minun "idoli".

Vaatimaton ja reseptit sekä vinkit ovat kaikkien ymmärrettävissä. Melkein. Tämän päivän, neitseellisessä Nannan printtijulkaisussa vaan fasaania ei kaikki saa.

Mutta on se mukava, leppoisa ja todella kiireinen ruokabloggaaja. Mutta ilman Nannaa ei olisi olemassa tätäkään blogisähellystä. Anteeksi Nanna, sä olet brändi ja tarvitset oman domainin.
Onko tämä suomeksi että soita kotiin? Call it home sisustus- ja ruokablogi.

OMG! Ei roskia ja leivänmuruja missään. Tunnustan. Vaikka olen mies, niin seuraan tätä blogia.

Pääosin sisustusta, vaaleita puhtaita pintoja ja vielä noi valokuvat.

Kuinka joku pystyy pitää baletin kasassa, oman työn ohella ja vielä kuinka osaa stailata paljon paremmin kaikki kuin meidän rakastamamme Lomanin Teuvo tai jotkut sisustusllehdet.

Ja kaiken päälle, todella mielyttävä ihminen kenellä on hienot ajatukset ja hyvä ruokahalu. PS! En tarkoita nyt kiloja enkä ulkomuotoa. Hän on todella kaunis!
Jumankekka tämän Andalusian auringon reseptejä!

Todella aktiivinen ruokabloggaaja. On jatkuvasti siellä missä tapahtuu ruokagenressä.

Ja mikä parasta, charmillaan saa paljon juomaa pöytään. Todella, todella kuuluu seurattaviin ruokablogeihin. Toisaalta, tässä tulee se kateus.

Hän on rohkea ja laittoi selfiepäivityksen todellisena pläjäyksenä.

WOW! Rohkea Erja ja taitava, mutta kuvista en mainitse mitään. Silti arvostan! Haka kolme vasen.

Tässäkin blogissa on todellinen, upea ihminen takana.

http://www.andalusianauringossa.com/

Jumankekka, Nainen on heittäytynyt aivan vieraalle tasolle mielestäni.

En tarkoita nyt Peggyä vaan omaa suhtautumista itseeni. Peggy vetää niin videoita ja tubettaa että munat on hukassa ja löytyy jostakin Marimekon taskusta, kaiken lisäksi sukkapuikot päässä.

Peggy on esimerkiksi sen suositun Iigorin kanan takana. Sanokoon sen kaikki tietävien Vauvalehden kommentoijat mitä tahansa. Hieno ihminen, keneltä et saa suuvuoroa. On se punainen, Peggy!

http://www.sweetfoodomine.com/

Tässä on jotakin inhimillistä, rohketa ja oikeata riskinottoa. Meren Maku keittokirja.

Se on haave monelle, mutta kun uskaltaa toimia tiiminä, kaiken arkisten kiireiden keskellä on sekin mahdollista.

Arvostan todella paljon Saria ja hänen miestään Patrikkia. Kirjoitinko oiken. #entidä

Mutta tiedän sen kun pakko saada harrastus, elinkeino ja lapset yhdistettyä keskenä¨än niin vaatii paljon! Todella iso peukku sinne Myrskylahteen. Taitavaa! Mee like, really!

Puhuu ja kirjoittaa myös ruotsiksi!

 

7 kommenttia:

 1. perkele sun kanssas. nauruhan tässä tuli. ja vähän itkukin. kiitos <3

  MUTTA MIKÄ NIISSÄ KUVISSA NYT OIKEIN ON VIKANA?!

  VastaaPoista
 2. Mun blogi vissiin unohtui listalta #vitsi
  No ei. Jos totta puhutaan niin sun blogi oli yksi suurimmista syistä miksi aloitin kirjoittelemaan reseptejä. Habanerokitcheniä selatessani huomasin, että ruokablogia voi kirjoittaa myös miehisellä otteella. Että ei aina tarvitse asetella ruokia kauniisti niin kauan, että se on jo jäähtynyt syömäkelvottomaksi.
  Itse päätin heti, että en ala kopioimaan kenenkään kirjoitustyyliä/ulkoasua.
  Sulla on oma tyyli pitää blogia. Pidä siitä kiinni.
  -Mika-

  VastaaPoista
 3. Super Kiitos:) :)
  Tällä listalla olo on kunnia!
  T,Kati

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Tähän hienojen ihmisten ja blogien joukkoon laskisin vielä mukaan erään Habanerokitchenin :) Sä olet ihan paras tsemppari! Hieno mies ja ihminen. Kiitos kaikesta tsempistä ja kiitos tästä <3

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä superhauskakin vielä. Minä tykkään rosoisesta ja miehekkäästä tyylistä ja siitä että ruoka on ruokaa ja näyttää herkulliselta. Älä vaan liikaa muutu, vaikka ymmärrän yskän, omallakin kohdalla on jonkin asteinen palo kehittyä blogin suhteen, en vaan ole viilaajatyyppiä ja kodikkuutta on monenlaista. Kukin siis tyylillään, mutta aito on aina aito ja sitähän blogisi on. :)

  VastaaPoista
 6. Edelleen on munat hukassa ja joskus se pääkin, mutta huippua on olla tälläisessä seurassa siitäkin huolimatta. Thanks <3

  VastaaPoista

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...