lauantai 15. elokuuta 2015

Kasvisruokia lisukkeena & pääruokanaNyt on julkaistu mahtava kasvisruokiin erikoistunut keittokirja. Myllymäki, kasvikset - lisukkeena & pääruokana. Jopa mainitaan takakannessa että herkkusuiden kasvisruokaraamattu. Rohkeasti sanottu.

Hiljennyin kirjan kanssa sänkyyn illalla ja tuli levollinen mieli. On se siis raamattu.

Tsiisus mitä reseptejä, vieläpä kasviksista. Opin paljon jo pienellä pintasilauksella kirjasta.

Kasvisten käsittelyyn ja valmistamiseen olen tehnyt usein virheitä. Kuinka saadaan ne oikeat maut irti ja kuinka kypsennetään kasvikset todella oikein. Vihannekset saa aivan uutta ulottuvuutta ja jopa asettelu lautaselle antaa oman lisänsä. Lisäksi saat vinkkejä kausiruokaan, milloin ne ovat parhaimmillaan käytettäväksi.

Reseptit ovat todella helppoja soveltaa käytäntöön vaikka annokset on olleet jopa Bocuse d`Or-kokkikilpailussa näytillä.

Kirjan on tehnyt Tommy Myllymäki kenellä on meriittejä jos jonkin moista. Ruotsin menestyneimpiä kokkeja kuka on ollut esillä TV4:n Nyhetsmorgon- ja Mitt kök ohjelmissa.

Ja paininut Bocuse d`Or kilpailussa sijoille MM-hopea 2011, EM-kulta 2014 ja MM-pronssi 2015. Joten sijoitukset puhuvat puolestaan.

Kirjan on suomentanut Jenna Yli-Knuuttila ja Kustannusosakeyhtiö Tammi on kirjan takana. Upeat ruokakuvat on ottanut Charlie Drevstam.

Voin suositella kirjaa aivan vilpittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...