keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Huippukokin kotiruokaa 2 - Tomi Björk

Huippukokin kotiruokaa 2 - Tomi Björk
Tomi Björk ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Keittiömestari, ravintoloitsija, kirjailija, surffari, parsan ystävä, televisiosta tuttu Björk on ahkeroinut kotona keittiössä ja saanut aikaiseksi kaiken muun keskellä jatko-osan Huippukokin kotiruokaa kirjalle. Viime perjantaina oli hänen ja Matti Vikberin omistamassa, ravintola Brondassa Huippukokin kotiruokaa 2 kirjan julkkarit. Julkkarit olivat niin Tomi Björgin ja ravintola Brondan tyyliset. Vapaata rentoa meininkiä shampanjan ja pikkupalojen kanssa. Mikäli haluat nähdä kuvia tapahtumasta katso Lumolifestyle, Extempore, MyCosmo.

 HUIPPUKOKIN KOTIRUOKAA 2

Ensimmäisen Huippukokin kotiruokaa kirjan isoveli, mielestäni. Huippukokin kotiruokaa 2 on paksu ja kuvitus kohdillaan. Raaka-aineet ovat mielestäni saatavuudeltaan lähempänä ja näin ollen kaikkien on mahdollista perustaa omaan keittiöön hetkeksi pieni ravintolakeittiö. Kirjassa on valinnanvaraa.

Huippukokin kotiruokaa 2 on itse Tomi Björkin mielestä vielä onnistuneempi vedos kuin edellinen. En epäile lainkaan.

Reseptejä on 104 kappaletta. Upeat ruokakuvat on ottanut Ulla-Maija Lähteenmäki. Selkeä ohjeet ja reseptiikka ei ole kenellekkään ylitsepääsemätön este valmistaa hienoja annoksia kotona.

Mukana on jopa aivan perusruokaa, herkullisia jälkiruokia ja tietenkin Björgin diggaamalla itämaisella twistillä valmistettuja ruoka-ohjeita.

Hyödyllinen, hieman eri tyylinen keittokirja. Diggaan, uusia ideoita taas piperryksiin.


Live your dreams sanoo Tomi Björk ja kirjan kustantaja on Cozy Publishing.

2 kommenttia:

  1. Kyllä niin harmitti, etten täältä periferiasta taas pääsyt sinne. Jos tuo kirja on vielä parempi kuin edellinen, niin miten hyvä se lainkaan onkaan. Tykkäsin siitä ekasta tosi paljon. Tosin siinä oli pieniä epätarkkuuksia aineiden ja ohjeiden välillä, mutta soveltamalla selvisi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hö! Kaukana, mikä se on? On mielestäni parempi. Enemmän markettien läheisiä ohjeita. Olisi ollut kiva nähdä, ihan livenä!

      Poista

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...