lauantai 7. maaliskuuta 2015

Ravintola Salt, Tallinna


Tallinna on kaikille tuttu, mutta kaikki hienot edulliset ravintolat ja ravintolatarjonta ei ole. Tässä on jälleen yksi hyvä syy matkustaa pienelle lomalle Tallinnaan. Ravintolat, edullinen hintataso ja todella luovia paikkoja nauttia elämästä.

Liemessä ruokablogin, Jenni on koonnut loistavat "tipsit" Tallinnan "kaljaturisteille". Otin osaa, tässä yksi hyvä case. Ravintola Salt on paikka, mikä on saanut eri medioissa huomiota runsaasti, eikä suotta.

Ravintola Salt! Varaa pöytä etukäteen. Se paikka on täynnä all time!


Toiseksi, Ravintola Salt sijaitsee sellaisessa paikassa, että et vahingossa sinne eksy. Mutta ravintola ei ole syrjässä, ainoastaan keskellä just sitä nurkkaa Tallinnassa, mihin et osu. Ota taksi! Sano kuskille että Vase 14. Usko kuskiin ja itseesi. Löytyy se sieltä.

Magee mesta! Nurkassa, kadun päässä. Hieman joudut kellariin. Isot pojat ja pitkät Naiset. Elkää lyökö päätänne karmiin. Se sattuu.

Lämmin tunnelma ja iloinen puheensorina. Vielä avokeittiö missä muutama "heppu" tekee siellä taikoja, takahuoneessa heillä on apujoukkoja.

Ensivaikutelma on, olet erittäin tervetullut. Takki pois ja sinut ohjataan pöytään. Se on liitoa sen jälkeen.... Kaikki toimii. Avokeittiö, tarjoilu, viinilista, olutvalikoima, ruokalista, fiilis yleensä. Ei lisättävää, mutta uusinta otettava.


Varatkaa siis ehdottomasti pöytä, samalla kuin varaatte matkan.

Hei haloo! Ravintola Saltin periaatteisiin kuuluu, että menu vaihtuu viikoittain.

Jebu! Sieltä on muuten ihan sopiva kävelymatka, siirtyä seuraavaan kohteeseen.

Radisson Sas Sky Bar. Tsiisus, kasari is back ja maisemat.


Hintatasosta sen verran että kaksi nälkäistä söi ja joi pitkän kaavan mukaan, itsensä täyteen ja iloiseksi noin plus 80 Eurolla. Ei todellakaan paha.

2 kommenttia:

  1. Meillä suuntana Tallinna tässä piakkoin - tosin lasten kanssa, joten Salt taitaa jäädä seuraavaan kertaan, vaikka kuulostaakin ihan mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne siellä vierasta lapsiakaan. Mutta tuo kannattaa kokea ja pitkällä kaavalla. Hieno konsepti.

      Poista

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...