keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Villisikatortillat, karamellisoidut paprikat ja valkosipuli-piparjuurikastike

Tortillat ja ei aivan huonot ollutkaan. Villisikaa ja itämaiselle twistillä. Valmista ensin liha. Tässä hyvä resepti ja kannattaa laittaa kermaa sekaan noin yksi desi, saadaan hieman makua ja juoksevuutta kastikkeelle. Hain hieman versiota Bar Burriton lihaan, ainoastaan koostumuksen kautta, maku on tässä se juttu.

Valmista piparjuurikastike. Nyt vedin ranskankermalla, yksi kynsi valkosipulia ja piparjuurta raasteena sekaan. Tuoretta rapeaa salaattia ja mennään helpoimman kautta, kaupasta tortilla lättyjä.

Helppo vetää mikron kautta. Kasataan tortilla lätyn päälle hyvin maustettua porsasta, salaattia, karamellisoituja paprikoita ja piparjuurikastiketta. Voi jösses!

      VALKOSIPULI-PIPARJUURIKASTIKE

Ranskankermaa 2 dl
Siideriä omena 3 tl
Piparjuurta raasteena 4 tl
Suolaa
Pippuria myllystä
Valkosipulia 1 kynsi

Raasta piparjuuri ja murskaa valkosipuli. Sekoita kaikki keskenään ja laita jääkaappiin, mielummin kelmun alle. Anna ottaa makua muutama tunti. Seuraavana päivänä potkii vielä paremmin. Sekoita ennen annostelua.KARAMELLISOIDUT PAPRIKAT

Paprikoita n. 2
Voita vajaa 1 rkl
Sokeria 2 rkl

Pilko paprikat siivuiksi ja sulata voi. Pyörittele paprikoita hetki ja lisää sokeri. Kääntele ja anna kauttaaltaan karamellisoitua niin, että sokeri on kunnolla sulanut sekä hieman ruskistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...