keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kaunis ja raikas Fetasalaatti


Salaatti voi olla kaunis ja myös syötävän hyvä. Nopeasti lautaselle. Tuoretta ja raikasta. Vielä mukana väri. Jos oikein osaa sommitella saat myös visuaalisuutta.

Hei, tätä voi ja haluaa syödä tosimieskin. Kuka se on, jääköön jokaisen itsensä arvioitavaksi. Aivan mieletön salaatti syntyi kun raapaisin tuoreita raaka-aineita lautaselle.

Mimis.fi sivuston kautta saat ihan mielettömiä, kauniita versoja, yrttejä ja salaatteja kätevästi postissa kotiin. Oikeasti tämä toimi erittäin hyvin ja sain tuoreena "rehut" kotiin.

Kirjoittelen myöhemmin enemmän, koska olen oppinut paljon lisää niin maku kuin ulkonäönkin suhteen uusista kasviksista. Kaikki vaan lautaselle rohkeasti. Saat myös aivan uutta näyttävyyttä ruoka-annoksiisi sekä nyt syöt salaattia myös mielellään.
 • Punamangoldia
 • Mizunaa
 • Japanin sinappia
 • Passionia
 • Sokeria
 • Fetajuustoa Arla
 1. Nostele salaatit lautaselle sekalaisessa järjestyksessä. 
 2. Passionin hedelmäliha eli siemenet pois ja lisäät niihin hieman sokeria. 
 3. Sekoita sekaisin. Maistele.
 4. Fetajuustoa murustellen kaikkien päälle. 
 5. Arlan feta on hyvä maultaan ja murustuu hienosti. 
 6. Kastikkeeksi tuo passion-sokeriseos.
Tsiisus! Tämä oli hyvä. Nuo salaatit oli syötävän rapsakoita ja kunnollinen fetajuusto niittasi annoksen lopulliseen makuun. Helppoa! Hyvää! Terveellistä!

Mimis on aidosti kotimainen. Kotipellon puutarha kasvattaa laatuvihanneksia, todella syötäviä kasviksia ja yrttejä. Verkkokauppa toimii loistavasti. saat tuoretta kotimaista kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...