perjantai 22. elokuuta 2014

Sitä parempi soppa - keittokirja!

Sitä parempi soppa, keittokirja. Kuva: Jotain Maukasta / Iltalehti
#sitäparempisoppa on aivan tuore keittokirja. Oikeasti se on niin hyvä, kun haluaa hieman ajatella mitä ihminen syö, kuinka saadaan koko perhe mukaan hyvään asiaan ja harrastukseen. Ruokaa me kaikki tarvitsemme ja voiko olla hienompaa harrastusta, tehdä yhdessä kuin laittaa ruokaa. Lapset oppivat syömään ja samalla he saavat terveellisestä ravinnosta esimerkkiä, kuinka oikeasti sen pitäsi mennä.

Mutta, Sitä parempi soppa, mitä yhdessä kokataan, keittokirja. Ihan mieletön inspiraation lähde ja vielä enemmän kehun periaatteita. Olen aina vierastanut #spelttiä, #kvinoaa ja muita outoja raaka-aineita keittiössä, vaikka kuitenkin olen aika rohkea kokeilemaan. Mutta en enään vierasta enään. Ne on jopa terveellisiä raaka-aineita.

Ruokabloggaaja Mari, Jotain Maukasta ruokablogista teki kirjan. Yläfemma, rohkeudesta. Tämä kirja kuuluu sarjaan, osta Isäinpäivälahjaksi tai Äidille jouluna.

Se on kirja tyyliin, lue läpi johdantoineen, mutustele ja kokeile! Hieno, niin hieno.
Kaikki osaa! Kirja kuuluu kategoriaan, osta pois!

Herättää, innostaa ja laittaa ihmettelemään. Ainut negatiivinen asia mitä aluksi kaipasin kirjasta, enemmän liha- ja kalaruokareseptejä. En todellakaan muuta, mutta sain kuitenkin paljon enemmän. Olin rohkea ja hyppäsin aivan uuteen ruokagenreen.

1 kommentti:

  1. Kiitos palattesta ja noin hyvästä vielä. Onneksi en karsinut lihareseptejä - meinasin nimittäin, vaikka itse rakastan lihaa. Mutta ehkä vihannekset inspiroi enemmän kokeiluun? Mutta vielä, kiitos ja kumarrus, kiva kun tykkäsit!!

    VastaaPoista

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...