tiistai 3. kesäkuuta 2014

Bar Burrito, Tampere

Bar Burrito, Meksikolaista katuruokaa, Tampere
Bar Burrito, Tampereelle, trendikästä katuruokaa, Keskustori 5.

Pieni intiimi paikka, missä terassi keskustorin suuntaan. Sisustettu hauskasti, tyylikkäästi. Tulee hyvä mieli ja hymy huulille.

Arto Rastaan hallussa ja hänen kädenjälkensä on löydettävissä Ravintola Hella&Huone, Bistro LePot ja Villa Hakkari, Kartanoravintola Lempäälän puolella.

Nyt askel on otettu lähemmäksi pikaruokaa rakastavaa kansaa, tyylillä.

Ota mukaan, syö paikan päällä! Jokaiseen makuun on varmasti oma Burrito!

Bar Burrito, Tampere, Hämeenkatu
Se toimii tyyliin SubWay. Wrappi, missä oli muuten hieno koostumus ja maku, eli ei tavallinen.

Siihen saat valita täytteet, ihan oman maun mukaan. Paketti kasataan helposti syötäväksi. Ja hei, viini, olut ja jopa Mojito, mukaan. Vesi on appelsiinilla maustettuna ja ei veloiteta erikseen.

Henkilökunta loisti raikkaudellaan. Juup, tuli sellainen fiilis että tätä paikkaa ei voi unohtaa. Bar Burrito on juuri sellainen "pikaruokala" mitä täällä tarvitsemme. Puhdasta, tuoretta ja hyvää. Hinta ei ole este kenellekkään. Menkää ihmiset, menkää. Tukekaa kotimaisia idearikkaita ravintola-alan ammatilaisia! Kelpaisi joka kaupunkiin, mutta Bar Burrito on nyt kuitenkin ainoastaan Tampereella. Anteeksi siitä, joten tervetuloa Tampereelle!

Menkää, kokekaa ja syökää itsenne onnelliseksi. Saatte hienon jälkimaun suuhun ja hymyn huulille. Jos jotakin tarvitsisi verrata, tuli itselle samanlainen fiilis tästä kuin Kaartin Hodari&Hummerista, eli hyvä bössis!

Katso lisää Bar Burriton kotisivuilta! Hienompia kuvia ja parempaa ulosantia löydät myös blogista, mikä ei esittelyjä kaipaa. Kaikki äitini reseptit! Bar Burrito on myös mainittu siellä.

1 kommentti:

  1. Tuonne pitää ehdottomasti mennä makustelemaan! Ei paha ;) Kiitti vinkistä.

    VastaaPoista

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...