Siirry pääsisältöön

Bar Burrito, Tampere

Bar Burrito, Meksikolaista katuruokaa, Tampere
Bar Burrito, Tampereelle, trendikästä katuruokaa, Keskustori 5.

Pieni intiimi paikka, missä terassi keskustorin suuntaan. Sisustettu hauskasti, tyylikkäästi. Tulee hyvä mieli ja hymy huulille.

Arto Rastaan hallussa ja hänen kädenjälkensä on löydettävissä Ravintola Hella&Huone, Bistro LePot ja Villa Hakkari, Kartanoravintola Lempäälän puolella.

Nyt askel on otettu lähemmäksi pikaruokaa rakastavaa kansaa, tyylillä.

Ota mukaan, syö paikan päällä! Jokaiseen makuun on varmasti oma Burrito!

Bar Burrito, Tampere, Hämeenkatu
Se toimii tyyliin SubWay. Wrappi, missä oli muuten hieno koostumus ja maku, eli ei tavallinen.

Siihen saat valita täytteet, ihan oman maun mukaan. Paketti kasataan helposti syötäväksi. Ja hei, viini, olut ja jopa Mojito, mukaan. Vesi on appelsiinilla maustettuna ja ei veloiteta erikseen.

Henkilökunta loisti raikkaudellaan. Juup, tuli sellainen fiilis että tätä paikkaa ei voi unohtaa. Bar Burrito on juuri sellainen "pikaruokala" mitä täällä tarvitsemme. Puhdasta, tuoretta ja hyvää. Hinta ei ole este kenellekkään. Menkää ihmiset, menkää. Tukekaa kotimaisia idearikkaita ravintola-alan ammatilaisia! Kelpaisi joka kaupunkiin, mutta Bar Burrito on nyt kuitenkin ainoastaan Tampereella. Anteeksi siitä, joten tervetuloa Tampereelle!

Menkää, kokekaa ja syökää itsenne onnelliseksi. Saatte hienon jälkimaun suuhun ja hymyn huulille. Jos jotakin tarvitsisi verrata, tuli itselle samanlainen fiilis tästä kuin Kaartin Hodari&Hummerista, eli hyvä bössis!

Katso lisää Bar Burriton kotisivuilta! Hienompia kuvia ja parempaa ulosantia löydät myös blogista, mikä ei esittelyjä kaipaa. Kaikki äitini reseptit! Bar Burrito on myös mainittu siellä.

Kommentit

  1. Tuonne pitää ehdottomasti mennä makustelemaan! Ei paha ;) Kiitti vinkistä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Guacamolekastike chilillä

GUACAMOLEKASTIKE
Guacamole ja hieno, helppo resepti. Miksi ostaa kaupasta lisäaineilla viriteltyä Guacamolea. On helppo ja nopea valmistaa, mutta se maku ja suutuntuma on ihan mieletön. Meksikoilaista keittiötä, tietääkseni.

Sopivasti napakan Jalopenon tai kunnollisen Habanerochilin lämpöön auttaa hienosti. Menee hyvin myös leivän päällä. Oli kiva syödä, sen perusvarman tacovuoka-aterian kanssa. Siinä oli hieman ohiteltu, mutta kun on kiire ja seli, seli, seli.
avokado 3 kplsipuli 1 kplvalkosipulinkynsi 1 kplpunainen chili1 kpllimenmehua 1-2 , mehukas lime riittää yksiHalkaise avokado ja koverra lusikalla hedelmäliha pois. Muussaa haarukalla aivan "mössöksi". Pilko sipuli, valkosipuli ja chili hienoksi ja sekoita avokadon kanssa. Lisää limen mehu ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Kalakukon tai muikkukukon lämmittäminen

Kalakukon lämmittämiseen löysin sellaisen kaavan että n. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä.

Aika hyvin varmasti piti kutinsa. Mutta sain voin sulamaan ja kauttaaltaan kuumaksi ja kuoren pehmeän rapeana seuraavasti.

KALAKUKKO, MUIKKUKUKKO LÄMMITYS Laita uuniin asteita 175. Kääri kalakukko tai muikkukukko kaksinkertaiseen folioon. Siis lisäät toisen kerroksen päälle.Laita uunin alatasolle heti, kun laitat uunin kuumenemaan. Aseta kukko ensin pintapuoli alaspäin ja pidä 35 minuuttia. Käännä tämän jälkeen ja se 35 minuuttia. Sammuta uuni mutta jätä kalakukko hautumaan hetkeksi. Tämä oli aivan hyvä reilun 1 kilon kukolle. Ja muistakaa että uunit ovat eri tehoisia, eli viitteellinen ohje.
Tarjoile muikkukukko kuumana.

Avaa kansi ja närpi sisusta tasaisesti ja leikkaa leipää eli kuorta mukaan.

Runsaasti aitoa voita päälle sulamaan ja voi tuska kun on hyvvee!

Tirripaisti, aito perinneruokaa

Tirripaisti on saanut nimensä kun hienoa, hyvää porsaanlihaa missä on rasva tallella niin se tirisee pannulla. Johdanto on siis siinä.

Aitoon perinneruokaan käytetään siis porsaan kylkisiivuja.

Kylkisiivut "tiristetään" pannulla ruskeaksi ja antaa rasvan hieman irrota. Tirripaistissa ei ole muuta ihmeellistä kuin että haudutetaan kylkisiivujen paistamisen kanssa pitkään ja kylkisiivut paistetaan useammassa erässä, parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kaartilan Mallaspossulla on todellä hyvää kylkilihaa. Siinä on rasvat kohdillaan.

Maustaminen on yksinkertaista. Suolaa, mustapippuria, maustepippuria ja sipulia.

TIRRIPAISTI porsaan kylkisiivuja 500 gsipulisuolaamaustepippuriamustapippuria (tarvittaessa)laakerinlehti (kannattaa kokeilla)Anna porsaan kylkisiivut olla huoneenlämmössä noin 1 tunti ennen paistamista. Kuumenna pannu ja paista pienissä erissä. Siirrä paistetut kylkisiivut pataan. Pilko sipuli karkeaksi lohkoiksi ja nosta pataan. Lisää maustepippurit ja halutessas…