tiistai 4. maaliskuuta 2014

Ja ruoka voi olla helppoa! Tex Mex leivät


Helppo ruoka ja sitä makua ei saa unohtaa. Jopa sarjaan hävikistä herkuksi. Aina ei vaan jaksa tai ehdi laittaa mitään ihmeellisempää ruokaviritystä. Toisaalta ne pullamössö paahtoleivät jää helposti jostakin ihmeen syystä hävikki lokeroon. Jauhelihaa on tällä hetkellä sisäänveto tarjouksessa ainakin Cittarissa, eli yhden Eukan ja 250 grammaa navetassa työnsä tehneestä lehmästä ja porsaan rippeistä puristettua. Mutta lihaa siinäkin on. Juustoja on monenlaisia ja jollakin Hertta raasteella heittelin menemään. Vielä kun ohitat jalot periaatteesi ruuan suhteen niin Taco mausteseos ja valmis Tacokastike, et voi helpommalla päästä.

Kolme kynttä valkosipulia ja 2 salottisipulia. Kuullota voissa ja lisää sekaan jauhelihat. Ruskista ja mausta tacomausteseoksella pussista. Hieman suolaa ja jauhettua chiliä. Lataa paahtoleivät uunipellille ja tacokastiketta leipien päälle. Sitten läjä valmista jauhelihaa ja juustoraaste. Uuniin grillivastuksen alle ja juusto sulaksi. Jos ehdit ja sinulla on parempaa juustoa, mikä ottaa myös väriä pintaan se on ok.

Mutta, mutta! Tässäkin on asialla puolensa. Tämä oli vaan oikeasti ihan sairaan hyvää. Olo oli kuin Marttojen kesäjuhlilla. Kun rahaa ei mennyt ja et päästänyt jätettä kiertoon, vielä päälle se maku ja aterian menekki oli täydellinen, niin totesin jälleen että The Real Man voi käyttää useamminkin aivokapasiteettiaan ja pysyä keittiössä välillä kohtuuden rajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...