keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Salaatti missä pekonia ja broileria


PEKONI-BROILERISALAATTI
  • jasminriisiä tai vastaavaa
  • broilerinsuikaleita 400 g
  • pekonia 1 pkt
  • jääsalaattia tai vastaavaa
  • herne-maissi-paprika pussi
  • curry-mangokastiketta Heinz
Ruokaa oli saatava ja nopeasti. Pikainen ratsaus jääkaappiin ja se hävikkiteema jatkui. Salaatti löytyi. Pekoni löytyi. Riisiä löytyi. Curry-Mangokastiketta löytyi. Broilerisilppua, ikävä kyllä marinoituna, löytyi. Herne-Maissi-Paprikaa pakastimessa, jap! Joten ruokaisa, yksinkertainen ja todella ravitseva helppo salaatti.

Keitä riisiä riittävästi. Ohittelin tässäkin, joten runsaaseen veteen ja suolaa sekaan. Jos pakkauksessa lukee keittoaika 10 minuuttia, keitä kahdeksan ja huuhtele lävikössä kylmällä vedellä.

Kypsennä herne-maissi-paprika systeemi höyryssä ja taas jäähdytä. Voisi vedellä sulaneena sellaisenaan, mutta kun ei voi olla varma ettei Ehec- tai muu bakteeri ole pesiytynyt, joten lämmitetään ne pois.

Leikka pekoni puoliksi. Kypsennä rapeaksi. Todella rapeaksi, mutta jätä kuitenkin suu tuntumaa.

Kypsennä broilerisilppu. Laita pekonit ja broileri talouspaperin päälle, hetkeksi. Paperi imee liiat rasvat itseensä ja saat terveysruokaa. ;)

Laita vihannekset ja riisi tarjoilukulhoon. Sekoita sekaan Heinz Curry-Mangokastiketta noin 5 reilua ruokalusikallista. Lihat päälle ja rapeaa salaattia. Lorauta vielä curry-mangoa ja tarjoile paahdetun leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...