tiistai 11. kesäkuuta 2013

Champagne bar Santé, Tampere

Champagne bar Santé, pieni terassi mutta hyvä fiilis.
Tampereelle on avattu aivan keskustaan uusi pieni, intiimi mutta kuitenkin tyylikäs mesta. Champagne bar Santé on ideana aivan loistava. Se on tapa tuoda Härmään sitä samaa mitä on muissa suuremmissa kaupungeissa. Siellä on kohtuullisen helppoa tutustua erilaisiin hienoihin kuplajuomiin.

Henkilökunta on ainakin ottanut opikseen ja osaa kertoa juomista hieman enemmän kuin sen hinnan. Toisaalta kun sampanjaa imee, niin ei kannata sitä hintaa miettiä. Kerran se vaan kirpaisee.

Sisustus on tyylikäs. Tämä on sellainen paikka jossa naatiskellaan muutama. Irroittaudutaan siitä hetkestä ja olotilasta mikä kulloinkin sattuu olemaan.

Ainut asia mikä mietityttää on että kuitenkin sitä oluttakin on tarjolla. Ettei vaan ote lipsuisi sinne suuntaan jossakin vaiheessa. Kyllä me kuitenkin olemme sitä pussikalja kansaa. Ja siiderinlipittäjiä. Ja kun sitä on tarjolla versus kuplajuoma, niin monelle se muutaman rahan ero tekee paljon.

Champagne bar Santé:ssa järjestetään myös erilaisia tasting tilaisuuksia. Se on hyvä tapahtuma kuulla pintaa syvemmältä tietoa, asiantuntijoiden ja tietysti maahantuojien kertomana juomista. Nettisivuilta saat lisätietoja.

Juomiin sopivia pieniä suupaloja on myös tarjolla. Toivottavasti nekin pysyy tällä linjalla.

Terassi on pieni. Champagne bar Santé:n terassi ei anna kauheasti sellaista rauhallisuutta, mutta onhan se hauska katsella vilkasta ihmismassaa ja liikennelaitoksen linja-autoja. Kuuma siellä ainakin on. Aurinko paistaa ja piki hohkaa. Sisällä sentään on siedettävää. Suklaakakku oikeasti sulaa lautaselle. Ja mansikat kypsyy loppuun asti, mikäli on raakileena poimittu.

Tämä on sellainen paikka että ei kannata sitä nopeaa nousua mennä ottamaan. Ajan kanssa. Mussukan kanssa lasilliselle, kahdelle tai jos Visassa on limiittiä tarpeeksi niin kymmenelle.

Hyvin ne vetää Champagne bar Santé:ssa ja toivottavasti Manselaiset ja vierailevat turistit löytävät paikan omakseen.

Champagne bar Santé sijaitsee Hatanpään Valtatie 2, aivan siinä Paapan kapakan vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...