torstai 16. toukokuuta 2013

Sangria tai Sangriabooli

Sangria - kesäjuoma, booli. Täydellinen Sangria resepti.

SANGRIA


Sangria on niin passeli juomasekoitus kesän juomaksi. Tämä täydellinen Sangria ohje on helppoa toteuttaa ja se on myös tujuudeltaan, lue vahvuudeltaan jokaiselle sopiva. Vastaa jotakin bissen alkoholipitoisuutta. 

Toisaalta ne jotka haluavat että se viina maistuu läpi, voi tehdä Sangrian rommissa uitetuissa hedelmissä. Ei tarvitse tässä versiossa kuin riittävästi aikaa, jotta kaikki maut ehtivät harmonisoitua. Sangria resepti, jolla saat kesäjuomaa tai loistavan boolin juhliin. Tässä on vain se huono puoli, se loppuu kesken.

Pullo punaviiniä
6 dl Spriteä
Appelsiini
2 Persikkaa
Banaani
Sitruuna
Kanelitanko
Mausteneilikoita
6 rkl sokeria

NÄIN SE SYNTYY


Kaada punaviini tarjoiluastiaan tai boolimaljaan. Mikäli kannusta tarjoilet, voit tehdä sen mihin kulhoon tahansa. Sekoita 6 ruokalusikallista sokeria punaviiniin. Ruokosokeri on muuten aikas loistava tähän.

Kuori sitruuna sillain nauhamaisesti. Tai paloinakin käy, tietysti. Laita sitruunankuoreen neilikoita, pistelet samoin kuin koristelisit joulukinkun. 10 - 15 kappaletta on hyvä. Tiputa punaviiniin se.

Pilko sitruunanpuolikas, appelsiini, banaani ja persikat. Lohkoa peukalon pään kokoisiksi. Nakkaa punkun sekaan. Sekoita hieman ja vielä kokonainen kanelitanko. Peitä kulho elmukelmulla ja laita jääkaappiin. Anna viilentyä ja kerätä loistavaa makua vähintäin 2 tuntia, jopa 4 tuntia.

Lisää jääkylmä Sprite punaviini-hedelmä-mausteseokseen ja sekoita varovasti. Pikkuisen jäitä sekaan ja kauhalla lasiin, hedelmälihoja mukaan, tietysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...