perjantai 22. maaliskuuta 2013

Chili ja testis - Kinky yhdistelmä

Naiset eivät voi tajuta ja miehet sen tuntevat. 

Valmistin taannoin sitten niitä Canneoleja ja täyte valmistui tacomausteista.

Tein sen aitoon kermaan ja seuraavana päivänä mikron kautta se oli jotenkin niin hyvin vetäytynyt että maku oli lähellä täydellisyyttä. Ei ollut ensimmäinen kerta kun pastaruoka vetäytyessään nostaa sitä makua toiselle levelille.

Ja se chili jolla ne miehiset, ei maahiset marinoitiin.

Älä tee tätä itse, siis olen kokeillut. Pilkoin chilin ja aivan sellaisen punaisen. Olin tietenkin pessyt käteni kuten kuuluu ruokaa laittaessa. Puhdistin ja vain sitä osaa poistin, missä se varsinainen potku on eli siemenet.

Mutta olen jostakin chilikirjasta lukenut, että niitä siemeniä voi hieroa siihen itse kuoreen maun tarttumiseksi. Niin tein ja huolella. Tarpeeksi pilkottuani puhdistin ja pilkoin punaisen osan aivan pieniksi. Kekoon ja taas pieneksi. Kun oli kunnon silppua niin pannulle.

Luovuuteni pohja alkoi toimimaan ja diureesi elimistössä siihen malliin että vessareissu. Kaikki ok. Mutta naiset eivät tätä ymmärrä ja miehet voi vaan kuvitella.

Himassa kun ollaan miten ollaan eli myös huonosti istuvissa kauhtuneissa kalsareissa. Miehellä on yleensä kaksi testistä eli kivestä. Ja ne kivekset on sillain hankalassa pussissa nivusissa. Ja niitä molluskoita ympäröi ohutta nahkaa olevat pussit jakaa hyvin tuntoa. Eli kun on huonosti istuvat kalsarit ja ne pussit niin välillä joutuu oikein huolella asettelemaan kohdilleen. Just niin toimin. Sain oloni mukavaksi ja toimituksen jälkeen pestään kädet tietenkin.

Mutta voi perhana mikä kuumotus ja polte alkoi nivusissa. Sii AAAArrrrGGGH! Se oikeesti poltti.

Järjetön kuumotus, eikä aluksi voinut käsittää mikä ny on?

Sitten ymmärsin että, kun kädet jotka olivat puhdistuneet saippualla, enkä ruokaan ollut koskenut, kuopasin sormella sieraimesta. Ja polte sielläkin.

Eli se Chili. Chili poltti palleja ja ne oli oikeasti tulessa. Kohtuullisen tuju mauste noin pintamarinadinakin. Tunne, polte ja kesto oli pesunkin jälkeen about noin tunti. Kylmä vesi helpotti hieman.

Tuulenvire terassilla oli jotenkin viileää, sekä mukavaa, naapurit, metsän eläimet ihmeissään kun housut kintuissa imee kaljaa terassilla.

Opetus on että älä nyplää palleja, kun kokkaat chilin kanssa.

Käytä kertakäyttöhanskoja mikäli sinulla on tiheentynyt virtsaamisen tarve. Mutta kokemus se on sekin.

Ihan vähän kinkyä!!!

2 kommenttia:

  1. Taidanpa testata kiellosta huolimatta :) ihan vain näin sympatia syistä kanssabloggaajaa kohtaan!

    VastaaPoista

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Muistatteko vielä ne somereseptit

Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä kataj...