Siirry pääsisältöön

Chili ja testis - Kinky yhdistelmä

Naiset eivät voi tajuta ja miehet sen tuntevat. 

Valmistin taannoin sitten niitä Canneoleja ja täyte valmistui tacomausteista.

Tein sen aitoon kermaan ja seuraavana päivänä mikron kautta se oli jotenkin niin hyvin vetäytynyt että maku oli lähellä täydellisyyttä. Ei ollut ensimmäinen kerta kun pastaruoka vetäytyessään nostaa sitä makua toiselle levelille.

Ja se chili jolla ne miehiset, ei maahiset marinoitiin.

Älä tee tätä itse, siis olen kokeillut. Pilkoin chilin ja aivan sellaisen punaisen. Olin tietenkin pessyt käteni kuten kuuluu ruokaa laittaessa. Puhdistin ja vain sitä osaa poistin, missä se varsinainen potku on eli siemenet.

Mutta olen jostakin chilikirjasta lukenut, että niitä siemeniä voi hieroa siihen itse kuoreen maun tarttumiseksi. Niin tein ja huolella. Tarpeeksi pilkottuani puhdistin ja pilkoin punaisen osan aivan pieniksi. Kekoon ja taas pieneksi. Kun oli kunnon silppua niin pannulle.

Luovuuteni pohja alkoi toimimaan ja diureesi elimistössä siihen malliin että vessareissu. Kaikki ok. Mutta naiset eivät tätä ymmärrä ja miehet voi vaan kuvitella.

Himassa kun ollaan miten ollaan eli myös huonosti istuvissa kauhtuneissa kalsareissa. Miehellä on yleensä kaksi testistä eli kivestä. Ja ne kivekset on sillain hankalassa pussissa nivusissa. Ja niitä molluskoita ympäröi ohutta nahkaa olevat pussit jakaa hyvin tuntoa. Eli kun on huonosti istuvat kalsarit ja ne pussit niin välillä joutuu oikein huolella asettelemaan kohdilleen. Just niin toimin. Sain oloni mukavaksi ja toimituksen jälkeen pestään kädet tietenkin.

Mutta voi perhana mikä kuumotus ja polte alkoi nivusissa. Sii AAAArrrrGGGH! Se oikeesti poltti.

Järjetön kuumotus, eikä aluksi voinut käsittää mikä ny on?

Sitten ymmärsin että, kun kädet jotka olivat puhdistuneet saippualla, enkä ruokaan ollut koskenut, kuopasin sormella sieraimesta. Ja polte sielläkin.

Eli se Chili. Chili poltti palleja ja ne oli oikeasti tulessa. Kohtuullisen tuju mauste noin pintamarinadinakin. Tunne, polte ja kesto oli pesunkin jälkeen about noin tunti. Kylmä vesi helpotti hieman.

Tuulenvire terassilla oli jotenkin viileää, sekä mukavaa, naapurit, metsän eläimet ihmeissään kun housut kintuissa imee kaljaa terassilla.

Opetus on että älä nyplää palleja, kun kokkaat chilin kanssa.

Käytä kertakäyttöhanskoja mikäli sinulla on tiheentynyt virtsaamisen tarve. Mutta kokemus se on sekin.

Ihan vähän kinkyä!!!

Kommentit

  1. Taidanpa testata kiellosta huolimatta :) ihan vain näin sympatia syistä kanssabloggaajaa kohtaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olen otettu huomiostasi. Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Guacamolekastike chilillä

GUACAMOLEKASTIKE
Guacamole ja hieno, helppo resepti. Miksi ostaa kaupasta lisäaineilla viriteltyä Guacamolea. On helppo ja nopea valmistaa, mutta se maku ja suutuntuma on ihan mieletön. Meksikoilaista keittiötä, tietääkseni.

Sopivasti napakan Jalopenon tai kunnollisen Habanerochilin lämpöön auttaa hienosti. Menee hyvin myös leivän päällä. Oli kiva syödä, sen perusvarman tacovuoka-aterian kanssa. Siinä oli hieman ohiteltu, mutta kun on kiire ja seli, seli, seli.
avokado 3 kplsipuli 1 kplvalkosipulinkynsi 1 kplpunainen chili1 kpllimenmehua 1-2 , mehukas lime riittää yksiHalkaise avokado ja koverra lusikalla hedelmäliha pois. Muussaa haarukalla aivan "mössöksi". Pilko sipuli, valkosipuli ja chili hienoksi ja sekoita avokadon kanssa. Lisää limen mehu ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Kalakukon tai muikkukukon lämmittäminen

Kalakukon lämmittämiseen löysin sellaisen kaavan että n. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä.

Aika hyvin varmasti piti kutinsa. Mutta sain voin sulamaan ja kauttaaltaan kuumaksi ja kuoren pehmeän rapeana seuraavasti.

KALAKUKKO, MUIKKUKUKKO LÄMMITYS Laita uuniin asteita 175. Kääri kalakukko tai muikkukukko kaksinkertaiseen folioon. Siis lisäät toisen kerroksen päälle.Laita uunin alatasolle heti, kun laitat uunin kuumenemaan. Aseta kukko ensin pintapuoli alaspäin ja pidä 35 minuuttia. Käännä tämän jälkeen ja se 35 minuuttia. Sammuta uuni mutta jätä kalakukko hautumaan hetkeksi. Tämä oli aivan hyvä reilun 1 kilon kukolle. Ja muistakaa että uunit ovat eri tehoisia, eli viitteellinen ohje.
Tarjoile muikkukukko kuumana.

Avaa kansi ja närpi sisusta tasaisesti ja leikkaa leipää eli kuorta mukaan.

Runsaasti aitoa voita päälle sulamaan ja voi tuska kun on hyvvee!

Tirripaisti, aito perinneruokaa

Tirripaisti on saanut nimensä kun hienoa, hyvää porsaanlihaa missä on rasva tallella niin se tirisee pannulla. Johdanto on siis siinä.

Aitoon perinneruokaan käytetään siis porsaan kylkisiivuja.

Kylkisiivut "tiristetään" pannulla ruskeaksi ja antaa rasvan hieman irrota. Tirripaistissa ei ole muuta ihmeellistä kuin että haudutetaan kylkisiivujen paistamisen kanssa pitkään ja kylkisiivut paistetaan useammassa erässä, parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kaartilan Mallaspossulla on todellä hyvää kylkilihaa. Siinä on rasvat kohdillaan.

Maustaminen on yksinkertaista. Suolaa, mustapippuria, maustepippuria ja sipulia.

TIRRIPAISTI porsaan kylkisiivuja 500 gsipulisuolaamaustepippuriamustapippuria (tarvittaessa)laakerinlehti (kannattaa kokeilla)Anna porsaan kylkisiivut olla huoneenlämmössä noin 1 tunti ennen paistamista. Kuumenna pannu ja paista pienissä erissä. Siirrä paistetut kylkisiivut pataan. Pilko sipuli karkeaksi lohkoiksi ja nosta pataan. Lisää maustepippurit ja halutessas…